Sunday, September 13, 2009

Selamat Hari Lahir Bek

Salam allz.....

Huhu entri nie agak lama sowi syg lambat upload agak kebusyan ckit...thanks kepada elly yang memberi kek nie padaku huhu terharu rasanya,terasa sangat diri ini dihargai...so sweet charity of minds....2.9.1986 adalah hari lahir bek.Tapi yang besh nya petang tu dapat hadiah yang paling sonok,nak tau adiah ape lihat gambar dibawah....
seluar levis original beb....23 taun idup asyik pakai levis original siam jer...syahdu beb bila sidia wat kejutan nie,rasa macam akedemi fantasia pulak,thanks sayang......merasa gak bek pakai suar mahal nie...hehehehe,boleh lah eksen ngan boy dan astro...lagi gambiran kat bawah...

so bila dah beli original levis kome semua akan dapat sebuah beg eklusif dari levis,beg ini boleh digunakan untuk pergi pasar,pergi politeknik,nak lari dari rumah pon boleh.HUHU aku dah boleh geng tiga serangkai bek levis pergi kelas thanks sangat2 sayang.............

3 comments:

Miz Ellysu Bahari said...

Salam..
Hehe ape lah sangat sebulat kek dan sehelai jeans tu nak di bandingkan dengan kasih syg yang org tu bagi..huhu.. happy belated besday my lovely boo..

Iza ~ mY LaB coRNer said...

iyolah...org tuh sayang ko tahap gaban..aku plak yg tumpang syahduuu

shahmivec said...

nape nak syahdu2 lak

Related Posts with Thumbnails

GearTinggi