Sunday, September 6, 2009

Berbuka Puasa di kampung Tiong Kati


Salam all...huhu arini nak cerita pasal entri ni,entri apu tu entri,ala pinjam ayat mat uia.Ni lah family belah ayah wa,ni pun lagi 2 family takde...tu pun dah tak cukup ruang dah,wa biasa lah kan amik gambiran dulu baru ler mencekik,tu pun sampai lambat kat umah sebab adik wa si nadia tu dah kul 6.30 petang baru lar nak ajak pegi kuala nak beli kasut...ish2...nak wat camner adik,mulan pose lak tu,takleh marah2..juadah seperti biasa kalau dah reramai nie chef Ismail aka bapak wa la yang masak,menunya mee rebus ismail,bukan mee rebus ramli yer...dah abis makan semua sesi solat ramai2 ler...memang meriah...belum belah mak nye family lagi meriah ler...

3 comments:

eiffa akmal said...

oo..ni le org kuale merangkap pakwenye sue ye? kui3...ate dkt aje kite ye? ngape tak leh comment kat blog makcik tu ye?

Miz Ellysu Bahari said...

haha..kamu ni Lep..meng"investigate" sampai ke sini yerp..haha..aku pon tak tahu pehal blog aku tu..setting kat comment allow jer..ti aku try adjust g..

shahmivec said...

biase ler yong
tak leh publish sangat nanti orang kenai,maklumler permaisuri myvians...

Related Posts with Thumbnails

GearTinggi