Sunday, September 6, 2009

Berbuka With Yang Tersayang Di Restoran Chiang Mai

salam semua huhu sepatutnye entri ni dulu barulah yang dibawah erm biasalah...dah tua...lupalak.Ni dekat restoran tomyam kat sungai buluh.tgk ar mamat tu pakai baju keje lagi,patut ar wangi..wa bkan ape susah ar kalau bebek takde ni,dia lah pengerang jantung hati aku,tapi pengubat segala sakit aku dah tentulah sidia,ceritanya bermula bila jam dah nak dekat2 berbuka.time tu nak g park ivy kat sungai buluh umah abg dia,jalan punye jalan akhirnya sampai gak,sebenarnya memang nak g restoran tu pon.aritu ngan abg awek wa lalu pun pusing roundbout air pancut jer amik bau...yang penting telor dadar tak boleh di pisahkan hahahahaha...telur2 kau lah ilhamku....pas makan g hantar ivy pastu g mandi kat umah sedara kakak ipar elly.pas mandi tunggu lar adik boy.tunggu punya tungu dekat kol 10 lebih gak baru gerak...bila masuk highway mak ai macam balik cuti raya...alhamdulillah selamat juga sampai ke destinasi kampung tiong setelah hantar elly ke pangkuan bapa kesayangan dia.

1 comment:

Miz Ellysu Bahari said...

telur oh telur..sumber ilham inspirasi Bek..hak hak..

Related Posts with Thumbnails

GearTinggi