Friday, September 4, 2009

salam dah lama tak update blog...ni aktiviti terkini,setelah dipujuk rayu akhirnya berjaya gak naik vtec balik kampung,apa leh wat bebek pakcik mau pinjam..sedap gak naik B16A nie dah macam naik jet....Thanks boy sebab sudi hantar aku balik kg...siap sahur lagi.sampai mak bek tanya kawan ko tu kerja apa pakai honda,wa jawab la kerja TNB mak...

6 comments:

leaflizard said...

haha.. keje TNB je.. honda.. keje kilang?? kancil je.. huhu

PeQ GaRaGe said...

uih.. lps journey tu.. MIVEC ke VTEC besh?
hehehehe..

Miz Ellysu Bahari said...

nice background pic Bek..dan posing Boy leh tahan..wat tergelak ..hahaha

shahmivec said...

alah janji ade kete palie...

ntah ler sebab tak penah bawak vtec agi...

zull said...

pas nie leh anta aku blk kg plk boy..

Anonymous said...

waaaa abg ej..
skrg mybe da convert :)

Related Posts with Thumbnails

GearTinggi