Wednesday, January 14, 2009

DAH LAMA TAK MAKAN ANGGUR

huhu...pagi ni meeting ape lagi kna bambu le ngan bos..tapi takpe lupakan yg penting aku wat keje aku..time meeting tu teringat semalam pakcik aku bawak balik anggur balance...
sedap nye tak terkata..
maklumla asyik makan epal je...hahahahaha...
syok jugak keje baru pakcik aku skrg.kadang2 bawak balik aiskrim,kadang2 bawak balik ayam kfc best gila lah.Apa keje pakcik aku?bawak lori cold room jer.lama siot tak makan anggur...ade ingat tiga taun kot hahahahahaa....

10 comments:

mista falie said...

haha.. anggur je??

ang mesti dh lama x mkn buah tembikai susu..

huhu

pegi cameron.

beli tmbikai madu.

sedap!

kaler kunin.

Anonymous said...

weh ape barang men blog2 ni...cite sal diri sendir tak syok angat la..hehehh...niway byk citer sedey lam ni...masuk la part downld lagu yg best2 leh aku dwnld...ni tidak..aku tak larat nak bace citer2 sedey da...sebab aku da tak mo sedey2 ag..._dak Akademi sukan

shahmivec said...

to palie sebab tu la aku post thread tu sebab dah lame beno aku tak makan anggur...

LorD96 said...

bagus btul la..
mivec pakai minyak semi-sintetik
tuannya pun mkn benda2 berkhasiat
mana tak berdesup je perginya..

PeQ GaRaGe said...

haluuu..
kawe br siap buat blog nis..
sakit palo duk mikir, nubis habis katekan...

hmmmm..
anggur tu nmpak cam keras ajer.. sejuk bangat..
hehehehe...

ade lagi?

pucca said...

hihi..bru 1st time view blog shah..
wahh suke nye dpt mkn anggur..
kalu ade belen, bak la pucca sket..hehe
dh lame gk xmkn ni..hihi

chuya said...

oit bek garang... hahahaah men blog gak ko eh...

jom2 singgah blog aku

shahmivec said...

baru nak jinak2...

chuya said...

update mana ni??? adoi mana leh blog tak update lama2 ni.. hehehehe....

shahmivec said...

ha ape lg chuya bacala...

wa dah up to date...

Related Posts with Thumbnails

GearTinggi