Monday, July 19, 2010

Salam arini lepas balik kerja tadi gua pun bergegas ler ke balakong takut kedai ni tutup....
maklumlah hari tu dah datang tapi sampai2...udoh tutup kedainye..ajenye ye...


ERmmmmmm...kedai apa ek?
kedai barang hantaran ler aper lagi.....Sampai2 di sana aku terus berkenan dgan design kaler pink....tapi pink dia pink kacukan cream tak best ar.tak nampak brutal n ranggi nak bg kat miss ellysu...so aku terus transform kan pilihan aku ke kacukan pink ijau....hahahah suke hati aku la lawa ke tak....lalalalalalala.....


So kome tataplah serba sedikit gambiran nye...

Bekas Plastik Ampat Sagi

Bunga Cinta Lestari

Kain Satin

Rambu-Rambu Ramba

FruitS Site hahahahaa..... (Tapak Buah-Buahan)

akhir sekali untuk tatapan umum Cincin Site......



Cincin Site Visit

So begitulah ceritenye tuan2 dan puan2....tggu sambungan nye bila dah siap....betoi ke aku nak buat sendiri ni....oh tidak.....aku tak percaya....

3 comments:

Miz Ellysu Bahari said...

Semoga berjaya ya En Bucukkk~
8(^_^)8

shahmivec said...

alhamdulillah dah berjaya........

Miz Ellysu Bahari said...

hehe..
thanks mucukkk~

Related Posts with Thumbnails

GearTinggi